Vacature Presidiumvoorzitter

ASVA zoekt een nieuwe Presidiumvoorzitter! Het Presidium bestaat uit 2 personen, een voorzitter en een notulist, die worden aangesteld door de Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze twee mensen zijn verantwoordelijk voor de orde tijdens ASVA's ALV's. Als voorzitter zit je, zoals de naam al laat zien, de vergadering voor. Je kunt hier uitgebreid lezen hoe een ALV eraan toe gaat. 

Als Presidiumvoorzitter heb je contact met het bestuur over de ALV's gedurende het jaar. Je verstuurt de stukken (agenda, notulen, agendastukken) voor de ALV samen met een bestuurslid voorafgaand aan de ALV twee maal (twee weken en een week van te voren). Verder beantwoord je vragen via de mail die binnen komen op het adres presidium@asva.nl. 

Je wordt voorgedragen als kandidaat tijdens de ALV op maandag 4 februari. Hier heb je de mogelijkheid om jezelf nog even kort voor te stellen en kunnen mensen eventueel vragen aan je stellen. De ALV stemt vervolgens over de benoeming. Mochten er meerdere kandidaten zijn, kan er eventueel voor gekozen worden om je een gedeelte (i.e. 1 agendapunt, te laten voorzitten als proef). 

Ben jij goed in technisch voorzitten, communicatief sterk, en sta je sterk in je schoenen? Stuur dan motivatiebrief (half A4) waarin je uitlegt waarom je solliciteert en waarom je denkt dat jij goed bent voor deze functie naar presidium@asva.nl

Heb je hier nog vragen over, aarzel dan niet om contact op te nemen met maarten.kiers@asva.nl.