Mijn vereniging wil een grote of nieuwe activiteit organiseren. Kan ASVA helpen?

Het kan zo zijn dat je een activiteit gaat organiseren van het soort waarmee je vereniging nog geen ervaring heeft. Zeker als het gaat om een activiteit die groter is qua organisatie en begroting dan de gebruikelijke activiteiten van je vereniging, valt het aan te raden om de hulp in te schakelen van ASVA.

ASVA heeft zowel voor studieverenigingen aan de UvA als studieverenigingen aan de HvA een Coördinator Studieverenigingen. Als je studievereniging verbonden is aan de UvA, neem dan contact op via verenigingen@asva.nl. Voor studieverenigingen aan de HvA kan gemaild worden naar de verenigingen.hva@asva.nl. Voor studentenverenigingen kan je contact opnemen met het Algemeen Bestuurslid, ab@asva.nl.

In een gesprek kunnen jullie samen bepalen wat voor hulp je het beste kan gebruiken. Misschien is één gesprek met wat tips al voldoende, of misschien wil je wat meer structurele hulp. Er zijn binnen ASVA ook mensen die je kunnen helpen met het maken van een organisatieplan, een begroting of het werven van fondsen.

Daarnaast leent ASVA spullen uit aan haar partnerleden die van pas kunnen komen bij de activiteit. Denk hierbij aan een bakfiets, beamer of spiegelreflexcamera. Deze kun je reserveren via studentenbalie@asva.nl