Begin je studententijd met een vliegende start op jouw eigen stalen ros! Ook dit jaar organiseert de ASVA studentenunie weer een grote fietsverkoop voor alle eerstejaars studenten van Amsterdam, de ASVA400! Tijdens de eerste avond van de Intreeweek worden op Intree Verenigt bij de Kromhouthallen zowel tweedehands fietsen als nieuwe omafietsen verkocht. Want de tram, is dat eigenlijk niet een beetje voor toeristen?

Fiets nodig? ASVA verkoopt fietsen!

FIETSVERKOOP

Begin je studententijd met een vliegende start op jouw eigen stalen ros! Ook dit jaar organiseert de ASVA studentenunie weer een grote fietsverkoop voor alle eerstejaars studenten van Amsterdam, de ASVA400! Tijdens de eerste avond van de Intreeweek worden op Intree Verenigt bij de Kromhouthallen zowel tweedehands fietsen als nieuwe omafietsen verkocht. Want de tram, is dat eigenlijk niet een beetje voor toeristen?

ASVA verkoopt de goedkoopste, legale fiets van Amsterdam, want je wilt natuurlijk liever niet betrapt worden op een gestolen fiets. Je hebt keuze uit een mooie, opgeknapte tweedehands fiets of een superdeluxe nieuwe omafiets. Daarmee shine jij langs alle touristen op hun mac- of yellow-bikes en laat jij iedereen zien dat je al een echte Amsterdammer bent.

PRIJZEN

Tweedehands fiets    €61,-

ZEKER ZIJN VAN EEN FIETS?

Reserveer dan via www.asva.nl/asva400.

Voor het kopen van een fiets moet je wel lid van ASVA zijn, dit kost slechts €15,-. Naast het kopen van een fiets kun je met je ASVA-lidmaatschap gebruik maken van onze rechtshulp, reageren op kamers van het ASVA Kamerbureau, onze bakfiets huren, en nog veel meer! En natuurlijk het allerbelangrijkste: met jouw lidmaatschap kan ASVA zich nóg beter inzetten voor jouw belangen en die van de rest van studerend Amsterdam!