Fietsen

storing

Wegens een storing in ons systeem is het niet mogelijk online een fiets te reserveren. De fietsverkopen gaan gewoon door, maar om een fiets te reserveren zal je nu bij onze balie langs moeten komen om daar te betalen. Mocht je een fiets willen reserveren voor de reguliere fietsverkopen op de dinsdag, dan zal je uiterlijk op de maandag voorafgaand bij ons aan de balie moeten langskomen.

 

Fietsje kopen?

De fietsen die ASVA verkoopt kosten €70. Daarnaast dien je lid te zijn van de ASVA studentenunie. Als je al lid bent kan je rechtsboven inloggen. Op de link hieronder kan je dan een fiets bestellen. Ook als je nog geen lid bent kan je op de link hieronder klikken en gelijk een lidmaatschap aanschaffen. Een lidmaatschap kost €15 voor het eerste jaar (of €10 als je lid bent van een partnervereniging). Het lidmaatschap loopt automatisch door tenzij anders aangegeven. Vanaf het tweede jaar kost een lidmaatschap €12,50 per jaar.

Tijdens de fietsverkoop is het ook mogelijk een slot te kopen voor €15. Het slot dient contant betaald te worden.  

LET OP 
Hoe eerder je bestelt, hoe meer keuze je hebt!

Je reserveert dan een fiets voor de eerstvolgende dinsdag om 13.00 (12.55 verzamelen). De fietsverkoop vindt plaats op het Roeterseilandcomplex. Als je je hebt aangemeld ontvang je meer informatie per mail. 

Heb je dit jaar al een fiets gekocht bij ASVA, maar is je fiets gestolen? Stuur ons dan even je aangiftebewijs! 

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je mailen naar studentenbalie@asva.nl

DÉ ASVA-FIETS! WAT KRIJG JE VOOR JE GELD?

  • €70 voor een (tweedehands) stadsfiets
  • 4 weken garantie op grote onderdelen
  • Registratie tegen diefstal (zie de Algemene Voorwaarden voor meer informatie)
  • Gratis lampjes
  • Algemene voorwaarden

 
HOE KOMT ASVA AAN DEZE FIETSEN?

De fietsen van ASVA worden geleverd door Pantar. Dit is een werk-leerbedrijf voor de regio Amsterdam. Zij bieden ruim 3500 inwoners van Amsterdam werk en begeleiding aan. De werknemers van Pantar zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt doordat ze bijvoorbeeld een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben of problemen hebben gehad. Pantar heeft ook een fietswerkplaats waar ze gereviseerde fietsen uit het fietsenbestand opknappen. ASVA verkoopt deze fietsen weer door aan de Amsterdamse student en zo zorgen we er samen voor dat deze tweedehands fietsen een nieuw leven tegemoet gaan!

Meer informatie over Pantar? Zie www.pantar.nl

Klaar met je fiets?

Staat jouw fiets weg te rotten in het fietsrek? Neemt jouw fiets onnodig veel plek in? Maar weet je niet wat je anders met dit oude barrel moet? Laat je fiets ophalen door de gemeente!

Je kan je oude fiets gratis laten ophalen door de gemeente en krijgt daar nog wel een unieke Amsterdam-tas voor terug! Je kan een afspraak maken om je fiets te laten ophalen door te bellen naar 14 020 of een kijkje te nemen op de site van de gemeente.

Dus bel nu en draag jouw steentje bij aan een net Amsterdam met plaats voor ieders fiets!

De ASVA bakfiets!

Organiseer je een feestje of ga je binnenkort verhuizen? Huur dan de ASVA bakfiets! Voor meer informatie, www.asva.nl/bakfiets!