ASVA400 fietsverkoop

De reguliere verkoop gaat weer van start vanaf 5 september

 

ASVA VERKOOPT FIETSEN IN DE Introductieweek!

ASVA organiseert elke week een fietsverkoop en twee keer per jaar pakken we groots uit: een paar honderd fietsen staan op jou te wachten. Nu je in Amsterdam komt studeren is een fiets onmisbaar, de tram is namelijk voor toeristen.  Je kunt ermee in alle hoeken en gaten van de stad komen en daarnaast is het heerlijk om fietsend over de grachten de stad te leren kennen. Zorg daarom dat je er tijdens de Intreeweek (UvA) of KersVers (HvA) al eentje hebt!

FIETS OPHALEN

De fietsverkoop zal dit jaar plaatsvinden op de Roeterseilandcampus, in de fietsenstalling tussen de gebouwen G en E. Op de Roeterseilandcampus verzamelen alle intreeweekgroepjes, dus doe je mee aan de intreeweek dan ben je meteen op de juiste plek! De fietsverkoop is op maandag 28 augustus van 10.00 tot 15.00, je gereserveerde fiets kun je komen ophalen tussen 10.00 en 14.00. Neem er eventjes de tijd voor, want er kan eventueel wat drukte ontstaan.

Klik en reserveer!


 

 
De fietsen kosten slechts €61,-, daarvoor moet je wel lid zijn van ASVA.
Nog geen lid? Voor € 15,- ben je een jaar lang lid van ASVA en kun je gebruik maken van al onze diensten. Een fiets kun je online reserveren en direct lid worden. Je kunt ook langs de ASVA studentenbalie komen om een fiets te reserveren, lid te worden en te betalen. 

Zet je aanwezig op het facebookevent voor updates! 

De fietsen die worden verkocht zijn tweedehands, de fietsen zijn allemaal anders, tijdens de grote fietsverkoop zijn er veel fietsen dus veel keuze.

Zo ben je in een keer van alles voorzien en kun je zorgeloos Amsterdam onveilig maken. 

*Algemene voorwaarden fietsverkoop