ASVA Academy

ASVA Academy is een trainingsbureau dat als doel heeft om actieve studenten te ondersteunen bij hun commissie- of bestuurswerk. ASVA Academy biedt trainingen aan waarbij actieve studenten kennis en vaardigheden op kunnen doen die van pas komen in hun bestuursjaar.

Studentenorganisaties kunnen zelf trainingen aanvragen bij ASVA Academy en op het moment dat er genoeg animo is voor een bepaalde training organiseert ASVA Academy deze. De kosten zijn €5 per persoon als je lid bent (of je vereniging lid is) van ASVA, €8 voor niet-leden.

Kom je ook naar de Amsterdamse Besturendag 2018?

Op zaterdag 15 september organiseert ASVA Academy de jaarlijkse editie van de Amsterdam Besturen Dag (ABD)! De ABD is georganiseerd voor alle studenten die actief zijn in het bestuur van een studie- of studentenvereniging in Amsterdam. Op deze dag worden er verschillende trainingen aangeboden waarmee je vaardigheden kunt ontwikkelen die goed van pas komen in een bestuursjaar. De besturendag vindt plaats op UvA Science Park 904 en duurt van 11:00 tot 18:00. Aansluitend is er een borrel met pizza.

Inschrijven kan nu al via www.asva.nl/abd.

Welke trainingen biedt Academy aan?

Klik hier om naar het actuele aanbod van trainingen te gaan. 

Heb je behoefte aan een training die niet op deze pagina staat? Laat het ons weten via academy@asva.nl! Misschien kunnen we een nieuwe training ontwikkelen. 

WIL JE EEN TRAINING VOLGEN?

Vul dan het aanvraagformulier in! 

Wil je op de hoogte worden gehouden van de trainingen die plaatsvinden? Like dan ASVA Academy op Facebook of stuur een mailtje naar academy@asva.nl.

Do you want to attend a training/workshop in english?

ASVA Academy provides workshops in English, as well as in Dutch. For more information about Academy in English go here