Pagina's

Let op: de ASVA balie is verhuisd!

Vanaf maandag 31 maart 2014 zit de ASVA studentenbalie in CREA! 

Tweet

Nachtbus

ASVA vindt goed nachtvervoer in Amsterdam als culturele, toeristische én studentenstad enorm belangrijk. Met het nachtvervoer kun je namelijk 's nachts veilig thuiskomen, ook als je wat verder van het centrum woont. Hierdoor blijven culturele bestemmingen, uitgaan of feestjes bij vrienden ook 's nachts bereikbaar voor studenten (en niet studenten) die het niet prettig vinden 's nachts alleen terug te fietsen.

Tweet

Cursus Zweeds

Studeren in Nederland, hou toch op joh! Dik betalen voor gemiddelde kwaliteit. Je kan het beter in Scandinavië zoeken, topkwaliteit voor nop! Echt waar! Zweden staat bijvoorbeeld al jaren bovenaan in de lijstjes en studeren kost er niets: geen collegegeld en gratis boeken.

Tweet

ACTA

Schrijf je nu in voor een kamer in het ACTA gebouw op www.transformatieteam.nl!

Het ACTA-gebouw

Het ACTA-gebouw is een kantoorpand in Amsterdam waar studenten zelf gelegenheid krijgen studentenhuisvesting te realiseren. ASVA heeft 15 studenten aangedragen die in het bestuur komen dat hier verantwoordelijk voor is. Samen met een aannemer en de toekomstige huurders (studenten en jongeren) wordt dit pand verbouwd. Het bestuur geeft hier leiding aan, een bijzondere ervaring dus.

Tweet